FSMVÜ | 28 Eylül'de dersler başlıyor
28 Eylül'de dersler başlıyor

İngilizce Hazırlık Programı’nda 28 Eylül Pazartesi günü dersler başlıyor.

Değerli Öğrenciler,

İngilizce hazırlık programı olarak 28 Eylül Pazartesi günü saat 09:00’da derslere başlıyoruz. Hangi sınıfta öğrenim göreceğinizi Pazartesi günü yerleşkemize geldiğinizde duyuru panosundan öğrenebilirsiniz.

Lütfen 30 Eylül’e kadar Öğrenci İşleri Ofisi’nden (Kat:1) Google Classroom şifrenizi almayı unutmayınız.

Yerleşkeye nasıl gelebilirim?

Unutmayınız!

Program dâhilinde korsan/kopya kitap kullanımı kesinlikle yasaktır.* Ders kitaplarınızı 30 Eylül tarihine kadar edinmeniz gerekmektedir.

Kitap satışı 28-29 Eylül tarihlerinde Küçük Çamlıca Yerleşkesi giriş katında yapılacaktır. Cambridge ve Pearson Yayınevlerinin temsilcileri sizlere bu hususta yardımcı olacaklardır.

Dilerseniz orijinal kitaplarınızı yerleşke dışından yetkili temsilcilerden de temin edebilirsiniz. Ancak hatırlatmak isteriz; üniversite içerisindeki stantlarda toplu kitap alımlarında (yıllık kitap alımı**) öğrencilerimize indirim uygulanmaktadır.

Kurlarda kullanılacak kitaplar ve fiyat listeleri aşağıdaki gibidir;

1.Kur Pre-Intermediate Seviye:

Main Course Kitabı: New Success Pre-Intermediate / Pearson Yayınları

tek alım=130TL, toplu alım: 85 TL x4 Kur =340TL

Writing Kitabı: Unlock 2 / Cambridge Yayınları

tek alım= 90 TL, toplu alım: 75 TLx3 Kur=225 TL

(4.kur writing kitabı daha sonra satışa sunulacaktır.)

1.Kur Elementary Seviye:

Main Course Kitabı: New Success Elementary / Pearson Yayınları

tek alım=130TL, toplu alım:85 TLx4 Kur =340TL

Writing Kitabı: Unlock 1 / Cambridge Yayınları

tek alım= 90TL, toplu alım: 75 TLx4 Kur=300TL

* Öğrenciler kitapları en geç 2 gün içerisinde satın almakla yükümlüdür. Belirtilen süre içerisinde ders materyallerini temin etmeyen öğrenciler, okutmanlar tarafından yok yazılır. Dışarıdan korsan kitap satın alınması halinde, ilgili okutman korsan kitaba el koyar ve durumu yönetime bildirir. Yönetim, korsan kitapla ilgili yasal uygulamaları işleme koyar.

** Toplu kitap alımı gerçekleştiğinde, öğrencinin kur tekrarına düşmesi durumunda ödeme iadesi hakkı bulunmaktadır. Kur tekrarına düşen öğrenci, tekrar ettiği kurda aynı kitap kullanılıyorsa para iadesi alacaktır. Kullanılan kitabın değiştirilmesi durumunda, yayınevi tarafından farklı kitap verilecektir.

Tüm öğrencilerimize yeni akademik yılda başarılar dileriz.

YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANLIĞI