FSMVÜ | DBS Programı
DBS Programı

Değerli öğrencilerimiz, 10 Eylül 2018 Pazartesi günü gerçekleştirilecek olan Düzey Belirleme Sınavı Programı aşağıdaki gibidir. Konuşma Sınavı programı ve giriş yerleri için yerleşke girişindeki (Kat: 1) panoyu takip ediniz.

Sınav Tarihi:

10 Eylül 2018

Sınav Yeri:

Küçük Çamlıca Yerleşkesi

Written exam:

09:30-11:00

Writing:

11:15-12:15

Speaking:

13:30-15:30

-Öğrencilerin sınav saatinden 15 dk. önce Küçük Çamlıca Yerleşkesi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-Düzey Belirleme Sınavı’nın (DBS) written exam, writing veya speaking kısımlarına girmeyen öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır ve bu öğrenciler en düşük seviye sınıfına yerleştirileceklerdir.

-Sınava gireceğiniz kat ve oda numarasını sınav günü Küçük Çamlıca Yerleşkesinin ana girişinde yer alan panodan öğrenebilirsiniz.

-DBS sonuçları sınavdan bir gün sonra (11 Eylül 2018) yine FSMVÜ Yabancı Diller Bölümü web sitesinden (prep@fsm.edu.tr) duyurulacaktır.

-DBS’den başarısız olan öğrenciler 17 Eylül Pazartesi günü saat 9:00’da Küçük Çamlıca Yerleşkesinde eğitim görmeye başlayacaktır.

-DBS’den başarılı olan öğrenciler 12 Eylül Çarşamba günü FSMEPT* sınavına girmeye hak kazanacaktır. FSMEPT programı ve sınav giriş yerleri için ayrıca duyuru yapılacaktır.

*Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi İngilizce Yeterlik Sınavı