FSMVÜ | DGS Öğrencilerinin Düzey Belirleme Sınavı Programı
DGS Öğrencilerinin Düzey Belirleme Sınavı Programı

Dikey Geçiş Sınavı ile üniversitemizin eğitim dili %30 İngilizce olan programlarına yerleşen öğrenciler için yapılacak olan Düzey Belirleme Sınavı programı aşağıda belirtildiği gibidir:

Sınav Tarihi:

12 Ekim 2017

Sınav Yeri:

Küçük Çamlıca Yerleşkesi

Written exam:

09:00-11:00

Speaking:

11:15-12:00

Writing:

12:45-14:15

-Öğrencilerin sınav saatinden 15 dk. önce Küçük Çamlıca Yerleşkesi’nde hazır bulunmaları gerekmektedir.

-Düzey Belirleme Sınavı’nın (DBS) written exam, writing veya speaking kısımlarına girmeyen öğrencilerin sınavları geçersiz sayılacaktır ve bu öğrenciler en düşük seviye sınıfına yerleştirileceklerdir.

-Sınava gireceğiniz kat ve oda numarasını sınav günü Küçük Çamlıca Yerleşkesinin ana girişinde yer alan panodan öğrenebilirsiniz.

-DBS sonuçları aynı gün içerisinde (12 Ekim 2017) yine FSMVÜ Yabancı Diller Bölümü web sitesinden (prep@fsm.edu.tr) duyurulacaktır.

-DBS’den başarısız olan öğrenciler 16 Ekim Pazartesi günü saat 9:00’da Küçük Çamlıca Yerleşkesinde eğitim görmeye başlayacaktır.

-DBS’den başarılı olan öğrenciler 13 Ekim Cuma günü FSMEPT* sınavına girmeye hak kazanacaktır. FSMEPT programı aşağıdaki gibidir:

Sınav tarihi:

13 Ekim Cuma

Sınav Yeri:

Küçük Çamlıca Yerleşkesi

Writing:

09:00-10:00

Reading:

10:10-11:10

Listening:

11:20-12:00

Speaking: