FSMVÜ | Dikey Geçiş ve Yatay Geçiş Öğrencileri için Yeterlik Sınavı hk.
Dikey Geçiş ve Yatay Geçiş Öğrencileri için Yeterlik Sınavı hk.

Dikey Geçiş ve Yatay Geçiş yoluyla üniversitemize yerleşen öğrenciler için 13 Ekim Pazartesi günü Küçük Çamlıca Yerleşkesi’nde Yeterlik Sınavı verilecektir. Sınavdan geçer not alan öğrenciler hazırlık derslerinden muaf olacaklardır. Söz konusu sınava girmek isteyen öğrencilerin, aşağıdaki başvuru formunu 9 Ekim Perşembe gününe kadar doldurarak sınava kayıt yaptırmaları gerekmektedir. 13 Ekim günü yapılacak olan Yeterlik Sınavı’ndan geçer not alamayan veya sınava girmeyen öğrenciler, hazırlık İngilizce derslerini Cumartesi günleri Küçük Çamlıca veya Haliç Yerleşkesi’nde alacaklardır. Dersler 18 Ekim Cumartesi günü başlayacaktır. Öğrencilerin derslerini hangi yerleşkede almak istediklerini 16 Ekim Perşembe gününe kadar Öğrenci İşleri Birimi'ne bildirmeleri gerekmektedir.

13 Ekim Yeterlik Sınavı saatleri:

9:15-10:15 Writing
10:30-12:00 Reading & Listening
13:00-15:15 Speaking

Yeterlik Sınavı'na Başvurmak için Tıklayınız...