FSMVÜ | Hazırlık Masa Tenisi Turnuvası
Hazırlık Masa Tenisi Turnuvası

İngilizce Hazırlık Programı ve Hareketli Gençlik Doğa ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen masa tenisi turnuvaları için başvurular 3-8 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecektir.

BAŞVURU TARİHLERİ: 03-08 ARALIK 2014

MÜRACAAT:

NİYAZİ AĞAOĞLU (KAT 2 - ADMINISTRATION)

ETKİNLİK BAŞKANI: AYŞE SENA FEYİZ (B04 SINIFI)

ELA ÜNZİLE ÖNGÜN (ÖĞRENCİ İŞLERİ OFİSİ)

TURNUVA, ERKEKLER VE BAYANLAR KATEGORİSİ OLARAK 2 FARKLI KATEGORİDE YAPILACAKTIR. BAŞVURU SÜRESİ DOLDUKTAN SONRA KURA ÇEKİMİ YAPILACAKTIR.

Masa Tenisi Müsabaka Kuralları

1. Tüm oyuncular yarışma için belirlenmiş oyuncular arasından kura çekimi ile fikstüre yerleştirileceklerdir. Fikstür, 9 Aralık Salı günü okul çıkışında çekilecektir.
  2. Katılım 8 kişiden az olduğu takdirde turnuva düzenlenmeyecektir.
  3. Müsabakalar eleme usulü yapılacaktır.
  4. Maça organizasyon yöneticilerinin bilgisi olmadan 5 dakikadan fazla geç kalan oyuncular hükmen 2-0 yenik sayılacaktır.
  5. Müsabakalarda 2 set kazanan galip gelecektir. Setler 21 sayı üzerinden oynanacaktır. Servis her 5 sayıdan sonra el değiştirecektir. 1-1’lik eşitlik durumunda final seti 11 sayı üzerinden oynanacaktır ve servis her 2 sayıdan sonra el değiştirecektir.
  6. 7-0’lık üstünlüğü yakalayan oyuncu seti kazanmış sayılacaktır.
  7. Bir müsabakanın setleri arasında en fazla 1 dakikalık mola hakları vardır.
  8. Bir maçın başlamasından önce oyuncuların maçın oynanacağı masada 2 dakika çalışma hakları vardır. Bu süre sadece hakemin izniyle uzatılabilir.
  9. Oyuncular isterlerse kendi raketlerini kullanma hakkına sahiptir.
  10. Servis atışlarında topun elden çıkması şarttır. Üçüncü defa net olan servislerde sayı rakibe verilir.
  11.  Masaya yapılan herhangi bir temas durumunda sayı rakibe verilir.

HAREKETLİ GENÇLİK DOĞA VE SPOR KULUBÜ  TÜM ÖĞRENCİLERE BAŞARILAR DİLER.