FSMVÜ | İngilizce Hazırlık Programı Yeniden Akredite Edildi
Haber - Etkinlik Arşivi
İngilizce Hazırlık Programı Yeniden Akredite Edildi

Yabancı Diller Bölümü İngilizce ve Arapça Hazırlık Programları olarak 25 Mart 2021 tarihinde çevrimiçi gerçekleşen Pearson Assured akreditasyon yenileme görüşme neticesinde yeniden akredite edilmiştir.

Pearson Assured, uluslararası tanınırlığa sahip bir kalite güvence sistemidir. İngilizce Hazırlık Programımız; yönetim, ölçme-değerlendirme ve öğrenme süreçlerini kapsayan 40 uluslararası standardı karşılayarak kalite güvence belgesi almaya hak kazanmıştır. Bu yetkilendirme ile İngilizce Hazırlık Programı’nda uluslararası standartlarda dil eğitimi verildiği belgelenmiştir.

Akreditasyon ile birlikte 2020-2021 akademik yılı itibarıyla İngilizce Hazırlık Programı’nı başarıyla bitiren öğrencilerimiz ayrıca herhangi bir sınava girmeden uluslararası geçerliğe sahip Pearson Assured sertifikası almaya hak kazanacaktır. Sertifika tüm dünyada Pearson Assured tarafından akredite edilen 1000’den fazla kurum tarafından tanınmakta ve öğrencilerimize akademik ve profesyonel hayatları için önemli destek sağlamaktadır.