FSMVÜ | İngilizce Hazırlık Programıyla İlgili Yapılan Düzenlemeler
İngilizce Hazırlık Programıyla İlgili Yapılan Düzenlemeler

06.06.2013

DEĞERLİ ÖĞRENCİLERİMİZ;

2 MAYIS 2013 TARİHİNDE YAPILAN FSMVÜ SENATO TOPLANTISINDA İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI İLE İLGİLİ ALINAN KARARLAR AŞAĞIDADIR:

1.       LİSANS PROGRAMLARINDA EĞİTİM DİLİ TÜRKÇE’DİR.

2.       İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMINI BAŞARIYLA TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLER:

·         2013-2014 AKADEMİK YILINDA BÖLÜMLERİNE BAŞLAYABİLECEK

·         BAZI SEÇMELİ DERSLERİ İNGİLİZCE ALABİLECEK

·         İLK YIL İLERİ İNGİLİZCE (MESLEKİ İNGİLİZCE) DERSLERİNİ ALABİLECEK

·         MEZUNİYET DİPLAMASIYLA BİRLİKTE YABANCI DİL DESTEKLİ ÖĞRENİM SERTİFİKASI ALABİLECEK

·         AVRUPA BİRLİĞİ ÖĞRENCİ DEĞİŞİMİ PROGRAMI OLAN “ERASMUS’A” KATILABİLECEK

·         YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ TARAFINDAN BAŞARI SERTİFİKASI İLE ÖDÜLLENDİRİLECEKLERDİR.

3. İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMINI BAŞARIYLA TAMAMLAYAMAYAN ÖĞRENCİLER (YETERLİK SINAVINA GİRİP, BAŞARISIZ OLAN VE YETERLİK SINAVINA GİRMEYE HAK KAZANAMAYAN ÖĞRENCİLER):

·         2013-2014 AKADEMİK YILINDA BÖLÜMLERİNE BAŞLAYABİLECEKLERDİR.

·  YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ TARAFINDAN İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMINA KATILIM (SON MODÜLDE BULUNDUKLARI DÜZEY) SERTİFİKASI VERİLECEKTİR.

·         BU ÖĞRENCİLERİMİZ PROGRAMI BAŞARIYLA TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERE VERİLEN HAKLARA SAHİP OLMAK İSTERLERSE, 9-10 EYLÜL 2013 TARİHLERİNDE YAPILACAK OLAN DÜZEY BELİRLEME VE YETERLİK SINAVLARINA GİRİP BAŞARILI OLMALARI GEREKMEKTEDİR.

4.   DEVAMSIZLIKTAN KALAN ÖĞRENCİLERİN 2013-2014 EĞİTİM YILINDA HAZIRLIK PROGRAMINI TEKRAR ETMELERİ GEREKMEKTEDİR.

5.       İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMINI BAŞARIYLA TAMAMLAYAMAYAN ÖĞRENCİLER İSTERLERSE

10 HAZİRAN – 26 TEMMUZ ARASINDA YAPILACAK OLAN YAZ OKULUNA BAŞVURABİLİRLER.

Devamsızlıktan Kalan Öğrenciler :

1. Barış Yıldırım

2. Belkıs Aydın