FSMVÜ | YGS ve DGS ile üniversitemize yerleşen öğrencilerin İngilizce Yeterlik Sınav Sonuçları HK.

13 Ekim Pazartesi günü yapılan DGS ve YGS öğrencileri için İngilizce Yeterlik Sınavı'nın sonuçlarına ulaşmak için aşağıdaki linki tıklayınız.

İngilizce Yeterlik Sınavı'ndan başarılı olamayan ve İngilizce Yeterlik Sınavı'na girmeyen öğrencilerin sene içerisinde alacağı kurlar sonuç dosyası içerisinde belirtilmiştir.

Söz konusu öğrencilerin alacağı 'Academic English Skills I (AES I)' dersi 2014-2015 Güz Dönemi içerisinde Küçük Çamlıca Yerleşkesinde yapılacaktır.

Öğrenciler, 25 Ekim Cumartesi günü ilk derslerini almak üzere saat 9:00'da Küçük Çamlıca Yerleşkemizde hazır bulunmalıdırlar.