FSMVÜ | FSMEPT Kayıtları
FSMEPT Kayıtları

Üniversitemizde kısmen veya tamamen yabancı dilde öğretim yapılan programlarına Çift Anadal ve Kurum içi Yatay Geçiş başvurusunda bulunacak öğrencilere,  11.07.2017 Salı günü yeterlik sınavı düzenlenecektir.

Yabancı dil yeterlik sınavlarına (İngilizce veya Arapça) katılmak isteyen öğrencilerin, 4-7 Temmuz 2017 tarihleri arasında http://prep.fsm.edu.tr/haber/Yabanci-Diller-Bolumu-Sinav-Kayitlari-2016-09-05-07-09-08am adresi üzerinden başvuruda bulunmaları gerekmektedir. Belirtilen tarihler arasında başvuruda bulunmayan öğrenciler yeterlik sınavına alınmayacaktır.

Öğretim Dili Kısmen veya Tamamen Yabancı Dil Olan Programlar

Öğretim Dili %30 İngilizce olan Programlar

Mimarlık ve Tasarım Fakültesi (Tüm Programlar)

Mühendislik Fakültesi (Tüm Programlar)

Edebiyat Fakültesi /  Psikoloji Lisans Programı

İngilizce Yeterlik Sınavı (FSMEPT)     11 Temmuz Salı günü saat 09:00’da Küçük Çamlıca Yerleşkesi’nde düzenlenecektir. Sınav örneği için tıklayınız.

*Sınav salonları yerleşke girişindeki panoda ilan edilecektir.

Öğretim Dili %100 Arapça olan Lisans Programları

İslami İlimler Fakültesi

Arapça Yeterlik Sınavı 11 Temmuz Salı günü saat 09:00’da Topkapı Yerleşkesi’nde düzenlenecektir.

KAYIT OLMAK İÇİN TIKLAYINIZ.