FSMVÜ | Yabancı Diller Bölümü Sosyal Etkinlikler Genel Toplantısı Yapıldı.
Haber - Etkinlik Arşivi
Yabancı Diller Bölümü Sosyal Etkinlikler Genel Toplantısı Yapıldı.

2014-2015 Akademik yılı boyunca hazırlık okulumuz tarafından düzenlenecek olan tüm sosyal faaliyetlerin genel bilgilendirme toplantısı 15.10.2014 Çarşamba günü Küçük Çamlıca Yerleşkesi konferans salonunda gerçekleşti.

Yabancı Diller Bölüm Başkanı Sinem Aydoğan, hazırlık öğrencilerimize genel bir bilgilendirme sunumu yaptı. Akabinde, öğrencilerimiz etkinliklerden sorumlu okutmanlarla birlikte sınıflara ayrılarak yıl içi planlarını yaptılar.

Etkinlik gruplarına üye olan öğrenciler arasında hiyerarşik teşkilatlanma tamamlandıktan sonra planlanan faaliyetler ve performanslar için takvimler belirlendi. Yapılacak olan organizasyonlar için öğrenciler arasında görev dağılımları gerçekleştirilmiş ve temenniler sunulmuştur.

Yabancı Diller Bölümü tarafından yıl içerisinde düzenlenecek olan etkinliklerin takvimi ilerleyen günlerde internet sitemizde duyurulacaktır.

Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı