• prep@fsm.edu.tr

Ek Yerleştirme ile Kayıt Olan Öğrencilerin Düzey Belirleme Sınavı (DBS) Programı 2022-2023

YABANCI DİLLER BÖLÜMÜ İNGİLİZCE HAZIRLIK PROGRAMI

EK YERLEŞTİRME İLE GELEN ÖĞRENCİLER İÇİN

DÜZEY BELİRLEME SINAVI

SINAV PROGRAMI

Sınav  27 Eylül Salı günü gerçekleşecektir. Temel sınav (written exam) ve yazma sınavı (writing) konuşma (speaking) sınavı.  Sınav Örneği İçin Tıklayınız.

27 Eylül 2022 Salı

Temel Sınav (Written Exam): 09:00-11:00

(Başarılı olan ve FSMEPT’e (İngilizce Yeterlik Sınavı) girmeye hak kazanan öğrenciler 27 Eylül Salı günü saat 11.30’da Çamlıca Yerleşkesi giriş panosundan  (Kat 1’de) duyurulacaktır).

SINAV YERİ

Fatih Sultan Mehmet Vakıf Üniversitesi Çamlıca Yerleşkesi

Sınav Salonu: 104

Küçük Çamlıca Mah. Çilehane Yolu Cad. No: 6/1 Üsküdar / İSTANBUL

Tel : +90 216 546 02 96 - Dâhili: 3007 / 3009

Küçük Çamlıca Yerleşkesi ’ne nasıl ulaşabilirim?

ÖNEMLİ BİLGİLER

Sınav salonları 26 Eylül 2022 Pazartesi günü http://prep.fsm.edu.tr adresinden ve yerleşke girişindeki panodan duyurulacaktır. Öğrencilerimizin sınavların başlangıç saatinden en az 15 dakika önce Çamlıca Yerleşkesine gelip, yerleşke girişindeki panodan sınav yerlerini kontrol ederek sınav salonlarında hazır bulunmaları gerekmektedir.

Sınavın tüm kısımlarının öncesinde kimlik kontrolü yapılacaktır. Öğrenci kimliğini ibraz etmeyen öğrenciler sınava kabul edilmeyecektir. (Öğrenci kimliğini edinememiş öğrencilerin e-devlet uygulaması veya FSMVÜ otomasyon sistemi üzerinden öğrenci belgelerinin çıktılarını almaları ve ayrıca nüfus cüzdanları ile sınav salonuna gelmeleri gerekmektedir.)

Sınavlarda yalnızca kurşun kalem kullanılabilecek olup tükenmez kalem veya pilot kalem kullanılması yasaktır. Öğrencilerimizin sınav salonuna kalem, silgi ve kalemtıraş ile gelmeleri gerekmektedir.

Öğrencilerin eğitim düzeylerine sağlıklı bir şekilde yerleştirilebilmeleri için sınavın tüm kısımlarına girmeleri gerekmektedir. Sınavın herhangi bir kısmına girmeyen öğrenciler, doğrudan Elementary (Başlangıç) seviyesindeki İngilizce hazırlık sınıfına yerleştirilebilirler.

Sorularınız için prep@fsm.edu.tr adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Başarılar dileriz.

Yabancı Diller Bölümü